Om mig

Linda Wiik Leg. Psykolog

Pg.Cert i Compassionfokuserad Terapi

I Malmö och via nätet

Compassion i Malmö

Linda Wiik


Leg. Psykolog


 

Jag är legitimerad Psykolog vilket innebär att du kan känna dig trygg med att jag följer etiska riktlinjer och lagar. jag är ansvarig för mitt arbete inför IVO (inspektionen för vård och omsorg).

 

Terapi utifrån Dina behov är mina ledord. Jag har min grund både i den psykodynamiska och den kognitiva beteenden terapin. Som en av tre svenskar är jag också utbildad av Paul Gilbert och certifierad i Compassionfokuserad Terapi.

 

Jag arbetar utifrån Dina behov med olika metoder beroende på vad som fungerar bäst för Dig.

Jag har en bred erfarenhet av de flesta svårigheter som kan uppstå i livet. Alla åldrar, individer såväl som par och familjer i alla former är välkomna.

 

Tillgänglighet är en hjärtefråga med en uppväxt på landet i norra Sverige och mångårig erfarenhet av olika funktionsnedsättningar. Alla ska ha tillgång till terapi och därför erbjuder jag terapi via Skype eller telefon. Du är naturligtvis också välkommen till min mottagning i Malmö. Jag erbjuder möjlighet till behandling på kvällar och helger till en särskild taxa.

 

Mina specialområden är:

Ångest, Depression, Låg självkänsla, HSP (Högsensitiv personlighet), Tinnitus, Sömn, Ofrivillig barnlöshet. Alla typer av svårigheter att hantera känslor inom dig eller i relationer.

Compassion Focused Therapy Compassionfokuserad Terapi (CFT), Dialektisk Beteende Terapi (DBT) & Mindfulness.

 

Jag erbjuder också handledning till dig/er som arbetar med människor och dig själv som verktyg.

 

Jag driver CFT Institutet tillsammans med min kollega Jernett Karensen. Vi verkar för att sprida och utveckla kunskap om CFT genom utbildning, föreläsning, handledning och terapier.

 

Du når mig på 0705260622 eller lindawiikpsykolog@gmail.com

 

Varmt välkommen!

MINA SPECIALOMRÅDEN

 

 

Ångest, Depression, Låg självkänsla, självmedkänsla, HSP (Högsensitiv personlighet), Tinnitus, Sömn, Ofrivillig barnlöshet. Alla typer av svårigheter att hantera känslor inom dig eller i relationer.

Compassion Focused Therapy Compassionfokuserad Terapi (CFT), Dialektisk Beteende Terapi (DBT), Kognitiv beteendeterapi (KBT) & Mindfulness.

Parterapi, familjeterapi och individualterapi

MIN VISION


 

Att göra god terapi tillgänlig för alla, oavsett svårigheter, fysisk plats, begränsingar eller ålder. 

 

Därför bottnar jag i ett flexiblet sätt att arbeta där dina/era behov får stå i centrum. Ett eklektiskt förhållningssätt där valen av arbetssätt är gunrdade i vetenskap och beprövad erfarenhet. Att använda videosamtal är ett annat sätt att både värna om miljön och öka valfriheten för alla i vårt avlånga land. 

MIN BAKGRUND


 

Som Psykolog

Utbildad vid Lunds univeristet och har därifrån grundlig utbidlning i både KBT och PDT. Arbetat inom skola, habilitering och primärvård med bahendling. Alla åldrar och olika konstalationer. Utbildar och handleder i CFT inom olika organisationer. Startar CFT-Institutet tillsammans med en kollega. www.cftinstitutet.se Lorem Aktiv i att starta upp en svensk CFT-förening www.compasisonatemind.se

 

 

MIN BAKGRUND


 

Tidigare

Alltid arbetat med människor som vårdbiträde och som servitris. Sedan barnsben värnat om vår jord och började på univeristetet genom att lära mig om relationerna mellan människa, samhälle och miljö i humanekologin. Det intresset och engagemanget ligger mig fortfarande varmt om hjärtat. allt hänger ihop. Vi hänger ihop. Vi behöver goda realtioner till vår omvärld, varandra och oss sjäva. 

 

Copyright @ All Rights Reserved