Parterapi

Linda Wiik Leg. Psykolog

Pg.Cert i Compassionfokuserad Terapi

I Malmö och via nätet

PARTERAPI 


 

Jag erbjuder parterapi och familjeterapi i Malmö och  online. 

 

Det är fint och svårt med relationer. Att behöva hjälp av en terapeut när vi har svårigheter i våra relationer är ingenting konstigt. 

 

Det finns många anledningar till att vi behöver hjälp i våra realtioner. Det kan vara yttre händelser som egentligen inte har med er relation att göra, men som påverkar den och som ni önskar hjälp att hantera. Det kan vara ohjälpsamma mönster som satt sig mellan er och som ni har svårt att bryta och/eller hitta alternativ till på egen hand. Hur vi relaterar till varandra och hur vi hanterar påfrestningar påverkas också av våra tidigare relationer och erfarenheter. Därför kan vi tillsammans titta på era respektiva erfarenheter för att öka er förståselse för er själva och varandra.  

 

Vi hittar ett gemensamt spåk och en gemensam förståelse och vad som behövs för att hjälpa er vidare. 

 

Även i par- och familjeterapier är kunskapen och verktygen från compassionfoksuerad terapi hjälpsamma och jag använder därför ofta CFT i parterapi. 

SPECIALERBJUDANDE

 

I tillägg till min psykologexamen utbildar jag mig just nu vidare inom parterapi och familjeterapi. I samband med detta finns det möjlighet att gå i parterapi och familjeterapi till ett reducerat pris. 

PARTERAPI


 

Parterapi med fokus på Era behov och önskemål.

 

PARTERAPI VIA NÄTET


 

Parterapi online är en möjlighet att välja en teraput som inte finns där ni bor och ökar era valmöjligheter.

INTENSIV PARTERAPI


 

Det kan vara svårt att hitta utrymme i vardagen att gå i parsamtal eller familjesamtal. Därför erbjuder jag möjlighet att gå i en intesiv samtalsserie under en hleg. Vid behov följer vi naturligtvis upp detta längre fram. 

Copyright @ All Rights Reserved